Viffspalten

Viffspalten

Så lycklig!

HundnyttPosted by Lisa Fri, January 30, 2015 13:15:22
Svenska Russkiy Toy klubben har varje år en topplista över de på Utställning bäst placerade hundarna under året som gått. I år vann Arrow sin klass!

Top Winner of Sweden 2014, BISS-14, LV JUNCH Gold Standard Smoothie af Aronia smiley
  • Comments(0)//viff.russkiy.se/#post18

På väg hem efter utställningen

HundnyttPosted by Lisa Sun, March 23, 2014 06:25:04
I Skåne finns det väldigt mycket rådjur, eller är det kanske nån typ av hjort kanske? Jag vet inte men vi åkte en lite mysigare väg tillbaka till Degeberga igår och fick se dessa djur. Det var som hjordar med rådjur/hjortar ute på ängarna, på avstånd såg det ut domen flock fåglar. ❤️ Rätt var det var fick vi stanna bilen för då skulle de gå över vägen.
En upplevelse vill jag lova!


  • Comments(0)//viff.russkiy.se/#post12

Trollstigen, Degeberga

HundnyttPosted by Lisa Fri, March 21, 2014 16:40:46
Gårdagen var lagom tråkig för voffarna, 8 timmar i bil är väl aldrig poppis...
Så efter en natt i Degeberga tog vi långprommis för att rasta både oss själva och de små fyrbenta. Ovanför Degeberga, i skogen finns en liten tur där man har skapat lite konst längs vägen. Det är troll, tomtar, drakar och stengubbar. Lite kul promenad vi får se till att göra om snart igen.

  • Comments(0)//viff.russkiy.se/#post10

Dag 21-23

HundnyttPosted by Lisa Thu, October 17, 2013 19:16:20
I helgen skulle vi åkt till Sundsvall, men en blindtarmsoperation akut för en vecka sedan satte lite käppar i hjulet för de planerna. Så nu fokuserar vi på tiden framåt och gläds åt att Livy fått en liten bulle på magen! Redan! Yay!

Viff!

  • Comments(0)//viff.russkiy.se/#post6

Gratis hundmat!

HundnyttPosted by Lisa Wed, October 09, 2013 09:18:10
Nu ska vi testa en ny typ av hundmat, MUSH B.A.R.F. Vaisto®
Det ska vara en mer naturlig typ av hundfoder. Jag gillar ju Royal Canin, men är alltid öppen för att prova nya saker. Just nu kan alla få prova, klicka vidare från länken nedan och följ instruktionerna så kan ni också hämta ut en gratis måltid på en djuraffär nära dig. Toppen va!?


100 % naturlig hundmat - MUSH
Viff!

  • Comments(0)//viff.russkiy.se/#post4

Livy med dotter

HundnyttPosted by Lisa Mon, October 07, 2013 12:23:18
Vår alldeles Underbara Livy (Sher Livadia) med sin dotter Stolt Lady Luck ❤
bilderna tagna av Liza Flodén på Kennel Stolt  • Comments(0)//viff.russkiy.se/#post2

Spänningen stiger!

HundnyttPosted by Lisa Mon, October 07, 2013 12:07:24
Dag 13-15 idag (vi gjorde två parningar).
Livy äter som en häst efter att ha slutat blöda helt nu. I förra veckan kom en liten blödning som varade några dagar och jag hoppas nu att det är helt normalt och att dräktigheten fortskrider som den ska. Vilket veterinären ju faktiskt berättade för mig när jag ringde hysterisk och trodde att hon fått livmoderinflammation... *hönsmamma*
Hon vill gärna ligga med sin blöta nos uppe i ansiktet på en och bli klappad på magen, slutar man klappa så kryper hon bara närmre. Hihi!

I helgen åker vi upp till Sundsvall på utställning, har väl inga större förväntningar, men lilla Kitty har fyllt två nu och vi hoppas självklart på ett cert så hon kan få ta sitt championat. smiley

Viff!

  • Comments(0)//viff.russkiy.se/#post1